تأثیر کورناویروس روی کودکان
با توجه به اینکه این ویروس جدید است , هنوز اطلاعات دقیقی از تأثیر آن بر کودکان یا زنان باردار در دست نیست. اما احتمال مبتلاشدن افراد در هر سنی به این ویروس وجود دارد، اما تاالان موارد نسبتاً کمی از مبتلایان به کورناویروس در بین کودکان گزارش شده است. این ویروس در موارد نادر کشنده است، و تاکنون بیشتر موارد منجر به مرگ در میان افراد مسن با بیماریهای زمینهای دیده شده است.
اگر کودک علائم کرونا ویروس داشت چه کار باید کرد؟
باید درمان پزشکی شروع شود، ولی باید توجه کرد که اکنون در نیمکره شمالی فصل آنفولانزا است و علائم کورناویروس از قبیل سرفه یا تب میتواند با علائم آنفولانزا یا سرماخوردگی که مشابه هم هستند و بسیار هم شایع هستند، اشتباه گرفته شود.
با رعایت نکات بهداشتی دستها (شستشوی مرتب دستها) و بهداشت تنفسی و به موقع انجام دادن واکسیناسیون کودکان آنها درمقابل سایر ویروسها و باکتریهای بیماریزا در امان هستند.
در مورد سایر عفونتهای دستگاه تنفسی از قبیل آنلفولانزا، اگر کودک علائمی داشت، بایداز همان ابتدا کمک پزشکی گرفته شود و سعی شود که از حضور در اماکن عمومی (محل کار، مدارس وسایل نقلیه عمومی)خودداری کنند، تا از سرایت به دیگران جلوگیری شود.
آیا باید کودک را در خانه نگهداری و مانع از رفتن او به مدرسه شد؟
اگر کودک علائم بیماری را دارد، از پزشک کمک گرفته شود و به دستوراتی که پزشک یا کارشناش بهداشتی میدهد عمل شود. درغیر اینصورت، مانند دیگر عفونتهای دستگاه تنفسی همچون آنفولانزا، اگر کودک علائم بیماری دارد، وی را در خانه بستری کنند و به خوبی از او مراقبت کنند و از حضور دراماکن عمومی خودداری کنند تا بیماری به دیگران سرایت نکند.
اگر کودک علائمی مثل تب یا سرفه ندارد، و اگر اعلامیه ایی درمورد بهداشت عمومی یا توصیههای رسمی درخصوص مدارس دریافت نکردهاند، بهتر است که کودک را به مدرسه فرستاده شود.
بهجای این که کودک را از مدرسه دور نگهداری دارند او باید یاد بگیرد که دستهایخود را به درستی بشود و اقدامات بهداشتی مربوط به تنفس را در مدرسه و سایر اماکن عمومی را به دقت انجام دهد، مانند شستشوی مرتب دستها، پوشاندن دهان به هنگام عطسه یا سرفه با دستمال یا آرنج خم شده، و سپس انداختن دستمال داخل سطل دربسته، لمس نکردن چشمها، دهان یا بینی اگر دستها کاملاً شسته نشدهاند.